De HEERE is mijn Herder, mij ontbreekt niets.

Zo tegen het einde van de dag, nog even een nieuwe video. Dit keer van Marcel en Lydia Zimmer (een tip van Aryanne). Een lied naar aanleiding van Psalm 23. Deze psalm lag ook open in het stiltecentrum toen ik daar even naar toe ben geweest. Wij vertrouwen op Hem en wij geloven dat het ons dan, ondanks ons verdriet, aan niets zal ontbreken.

Heb je ook nog een mooi lied, laat het ons weten.

Tags:

2 Responses to “De HEERE is mijn Herder, mij ontbreekt niets.”

 1. Aryanne says:

  Wat een prachtig en troostrijk lied hè. En wat een troost om te mogen weten, dat Hij als een herder zorgt voor Joost en voor jullie allemaal. Hij omringt jullie met Zijn liefde en zorg en weet van jullie zorgen. Ik blijf, samen met vele anderen, bidden voor Joost en voor jullie allemaal.

  Liefs,
  Aryanne

 2. Marijke says:

  Prachtig lied!

  Lieve Annet en Jeroen

  Ik bid dat jullie dit juist nu ook zo mogen ervaren!
  Wij hebben jullie weinig te bieden, maar Hij des te meer!
  Annet, wat fijn dat je moeder er nu is.
  Jeroen, geeft Joost maar een hele dikke knuffel van mij en ik weet ook zeker namens zijn ‘grote vrienden’ Ruben en Nathan en natuurlijk van Nathalie.

  Liefs
  Marijke