Trust in the Lord

Dit is een lied waar ik vandaag aan moest denken. We hebben een tijd lang dit niet gedraaid, maar het verwoord wel hoe we deze periode ervaren en waar we ons vertrouwen op stellen. Een lied dat begint met de woorden uit Spreuken 3:5 en 6:

Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan hem bij alles wat je doet, dan baant hij voor jou de weg.

Tags:

One Response to “Trust in the Lord”

 1. Ciska says:

  Wat een prachtig lied!

  Joost, ik hoop dat je je snel weer beter voelt en dat je ondanks dat je in het ziekenhuis ligt, toch fijne momenten hebt met je familie en vriendjes, zodat het in het ziekenhuis zijn niet heel vervelend voor je voelt! Ben trouwens wel een beetje jaloers op je hoor, dat jij Affellay hebt mogen ontmoeten :-) .

  Annet en familie: ik wens jullie sterkte en alle steun die jullie kunnen gebruiken! Ik denk aan jullie!

  Lieve groet,
  Ciska (collega van mamma)