Het gaat goed!

Wat zijn we enorm dankbaar dat we al weer een goede week thuis mochten hebben. Joost gaat nog steeds halve dagen naar school en dat gaat prima. Na de gymles van woensdag had hij de dag er na zere benen, een teken dat we wat meer beweging moeten introduceren. De middagen thuis vermaakt hij zich met eindeloos kleuren… de mooiste tekeningen worden gemaakt!

IMG_4886De andere jongens hebben ook hun draai weer gevonden. Dat is erg fijn om te zien.

Na wat we hebben meegemaakt genieten we intenser van het samen zijn. Wat de komende week ons gaat brengen weten we niet; geen zorgen voor de dag van morgen, iedere dag heeft genoeg aan zijn eigen last. En als die last dan meevalt, dan genieten we van die dag!

Aankomende vrijdag gaan we weer voor controle naar Nijmegen. Best spannend! Hopelijk heeft de lagere dosering prednison geen gevolgen voor zijn bloedwaarden en hopelijk is de afbraak niet toegenomen.

Comments are closed.