Goede bloedwaarden

Bij het bezoek aan de poli, is er ook bloed afgenomen. De bloedwaarden hebben ze later telefonisch doorgegeven. Deze zagen er goed uit en de artsen waren er ook heel tevreden over. Het Hb van Joost was 6.4. Ook het aantal bloedplaatjes was behoorlijk gestegen. Een andere stof (die te maken heeft met het geel eruitzien) die juist zou moeten dalen, was wel wat gestegen, maar hier maakten de artsen zich geen zorgen over. We hoeven daarom inderdaad pas vrijdag 7 januari voor de volgende controle naar het ziekenhuis.

Tags:

One Response to “Goede bloedwaarden”

  1. Lieve allemaal,

    Wat een blij bericht, fantastisch om te lezen hoe het met Joost gaat. Van harte hopen wij dat het zo goed blijft gaan.

    Wij wensen jullie een goede jaarwisseling en een gelukkig en voorspoeding nieuwjaar.

    Liefs,
    Tante Marijke Leeflang & Henk van de Berkt